Leczenie

Forum -> Jak leczyć-co stosować.

Tytuł:Jak leczyć-co stosować.
Autor:Malka
2.3.2010, 15:40
Mam tę przypadłość od jakiegoś czasu stosowałam mnóstwo leków przepisanych przez lekarzy niestety nie widać efektóxxx diety też nie wiele pomogła właściwie w ogóle nie czuje poprawy,lekarz poleca mi jedzenie tłustych ryb morskich i picie tranu ,a ja mam obrzydzenie to tego typu specyfików i nie bardzo wierze że tłuszczem można zniszczyć tłxxx które brałam na zbicie cholestero0lu niestety niszczą też wątrobę,Dlatego mam pytanie na forumowiczów co stosujecie jakie specyfiki. pozdrawiam.

Autor:Solinka
2.3.2010, 15:41
Tłuste ryby morskie takie jak makrela, łosoś, śledź, tuńczyk mają w sobie (w tłuszczu) te wszystkie kwasy tłuszczowe omega, np 3 , które wpływają na obniżenie cholesterolu. Tran mozna zazywac w kapsułakch, albo własnie kwasy tłuszczowe Omega 3, na przemian z 6 . Jesli chodzi jeszcze o ryby, to nie warto kupowac ich w hipermarketach, bo to są ryby hodowane w ciepłych wodach, a kwasy zawieraja tylko organizmy ryb żyjących w naturalnym środowisku głębokich, zimnych wód

Autor:Malka
2.3.2010, 15:41
Rozumiem więc że kapsułki omega 3 i 6 zmniejszają poziom cholesterolu i trójglicerydóxxxędę musiała wypróbować,ciekawe co jeszcze leczą kwasy omega 3 i 6?

Autor:Solinka
2.3.2010, 15:42
Jeszcze np cukrzyce, złą przemianę materii, nadciśnienie. Tez znów muszę sobie kupić i zażywać.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawnÄ… odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?